ΞΕΦΥΛΛΙΣΜΑ ΚΑΤΑΛΟΓΩΝ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ PROVIL ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ No 1 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ No 2 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ No 3 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ No 4 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΙΑΛΩΝ ΝΕΡΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΑΚΙ SUMMER '17 VARIO ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ RUBBERMAID VARIO ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ VARIO ΧΑΡΤΙΑ - ΠΑΝΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ VARIO ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ VARIO ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ VARIO ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ CATERING VARIO HOTEL AMENITES
* Οι τιμές των προϊόντων είναι ενδεικτικές

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΑ VIDEOS

ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΗΝΟΣ

ΑΡΧΕΙΟ ΤΡΕΧΟΥΣΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

ΜΑΚΕΤΕΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ


ΠΡΟΪΟΝΤΑ


PROVILPROVIL (Taste & Flavour)
Ενα ατελείωτο ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων

Μόνο η ποιότητα κάνει φίλους

Με περισσότερα από 20 χρόνια παρουσίας στην αγορά παραγωγής βοηθητικών υλών τροφίμων, η Provil μπορεί να είναι υπερήφανη για την ηγετική θέση που κατέχει στο χώρο, δημιουργώντας και εδραιώνοντας ισχυρούς και μακροχρόνιους δεσμούς εμπιστοσύνης με τους πελάτες της. Έχοντας την τιμή να είναι μια διαρκώς αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία, κάνει άλματα μπροστά, στηριζόμενοι στη φιλοσοφία που συνοψίζεται στα εξής: σε μια διαρκή αναζήτηση να εντοπίζει νέες δημιουργικές ιδέες, να σχεδιάζει και να αναπτύσσει πρωτοποριακά προϊόντα, αφουγκρασμένοι τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς. Επιδίωξή δεν είναι να ακολουθεί τις τάσεις αλλά να τις δημιουργεί. Στόχος είναι να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των πελατών και συνεργατών της με πρωτοποριακά και καινοτόμα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας. Γι’ αυτό στην Provil κάθε ξεχωριστό προϊόν που δημιουργεί, είναι απόσταγμα ιδιαίτερης, ξεχωριστής φροντίδας και αμέριστης προσοχής. Εκφράζει την αγάπη της γι’ αυτό που κάνει αλλά και την αφοσίωση σε αυτό που υπηρετεί. Γι’ αυτό, κάθε γευστική ιδέα και πρόταση της συμπυκνώνει τον πυρήνα της ίδιας της φιλοσοφίας της: του σχεδιασμού μιας ολοκληρωμένης σειράς προϊόντων, μιας ατελείωτης έμπνευσης σε ένα χώρο όπου η τέχνη και η δημιουργικότητα συναντούν ιδιαίτερες γεύσεις και μοναδικά αρώματα, δημιουργώντας ανεπανάληπτες γαστριμαργικές συνθέσεις.

Σε αυτό το ατέλειωτο γευστικό ταξίδι, η τελειότητα δεν είναι ο προορισμός, είναι η αφετηρία.
Στην Provil θα βρείτε ένα αξιόπιστο συνεργάτη.
Σε ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο και απαιτητικό χώρο, όπως είναι ο χώρος της μαζικής εστίασης και των τροφίμων, η Provil φροντίζει διαρκώς να εξασφαλίζει άριστη ποιότητα προϊόντων, γεγονός που αποτελεί στρατηγικό στόχο της εταιρείας με: • διεξοδικούς ελέγχους πρώτων υλών άριστης ποιότητας,
• τεχνολογία αιχμής σε κάθε στάδιο της διαδικασίας παραγωγής,
με βάση τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας τροφίμων και
• εφαρμογή συστημάτων ελέγχου διασφάλισης ποιότητας ISO 22000. Αυτό της δίνει τη δυνατότητα, έτσι όπως ορίζεται από την εφαρμογή των προτύπων, να προσφέρει για όλα τα προϊόντα της πιστοποιητικά αναλύσεων και συμμορφώσεων, από ένα απλό αυτούσιο μπαχαρικό έως ένα σύνθετο μίγμα. Παράλληλα, η PROVIL Α.Ε. είναι πιστοποιημένη από το 2005 με ISO9001 ενώ ήδη από το Μάρτιο του 2008, εφαρμόζει πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας (HACCP) και ποιότητας των τροφίμων, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO22000:2005. Επιπλέον, από τον Αύγουστο του 2014 η εταιρεία μας είναι διαπιστευμένη σύμφωνα και με τα εμπορικά πρότυπα IFS (v6 - Διεθνές πρότυπο για την Ασφάλεια των Τροφίμων) και BRC (v6 - Για επιχειρήσεις παραγωγής προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας). Τέλος, η PROVIL Α.Ε. φέρει επίσης την ειδική θρησκευτική πιστοποίηση HALAL, για παραγωγή προϊόντων με βάση συγκεκριμένα θρησκευτικά πρότυπα και έθιμα.

Η γκάμα των προϊόντων που δημιουργεί η PROVIL ανήκει στις παρακάτω κατηγορίες : Ζωμοί / κονσομέ / fonds, Σούπες, Μαρινάτες, Σάλτσες αφυδατωμένες, Σάλτσες διεθνείς, Σάλτσες Mise en place, Chutneys & Relishes, Συστήματα Combi, Παναρίσματα, Βοηθητικά προϊόντα κουζίνας, Κρουτόν, Dressing, Sandwich creams, Επιδόρπια, Delicatessen, Καρυκεύματα, Μπαχαρικά και βότανα.
720
Οι πιστοποιήσεις :